За нас

Polica.bg е платформа за онлайн застраховане, с която избирате и сключвате лесно и бързо най-изгодната за вас застраховка.

В сайта ще намерите разбработени от нас застрахователни калкулатори за различни типове застраховки. Кликвате върху типа застраховка, който ви е необходим, въвеждате данните в калкулатора и получавате изчерпателна информация за интересуващите ви застрахователни продукти — цени, покритие, специфики. Под всички оферти сме се погрижили да добавим и допълнителни указания, насоки, уточнения, които да ви помогнат в избора.

Екип

Екипът зад Polica.bg е с дългогодишен опит в застрахователния бранш.

Именно фактът, че познаваме в дълбочина проблемите и лутанията на потребителите ни даде смелост да създадем платформа за по-лесно и бързо застраховане. Целта ни е да оптимизираме застрахователния процес и да помогнем на клиентите си да се възползват максимално от избраните от тях продукти. А това става, като получават подробна информация навреме и знаят, че им съдействаме не само при избора на застраховка, но и при настъпване на застрахователно събитие.

 • инж. Стоян Грозданов
  инж. Стоян Грозданов Застрахователен брокер

  магистър „Комплексна механизация”
  Застрахова от 1995 г.
  Специалист по всичко.
  Мрази глобализацията и нелоялната конкуренция.
  Обича бързи сделки с интелигентни хора.
  Мечтае да притежава алпийска колиба извън регулация.

 • Лилия Миланова
  Лилия Миланова Застрахователен брокер

  магистър „Застраховане“
  Застрахова от 2005 г.
  Специалист по нетрадиционните застраховки.
  Мрази срокове и срещи в точен час.
  Обича технологиите и фотографията.
  Мечтае за лъскав, италиански ретро-мотопед.

 • Ирина Лазарова
  Ирина Лазарова Застрахователен брокер

  магистър „Застраховане“
  Застрахова от 2007 г.
  Специалист трудни клиенти.
  Мрази лъжата, некоректността и ниските скорости.
  Обича спорта и сладките неща.
  Вярва в чудеса.

Мисия

Помагаме на всеки клиент да избере застраховка, подходяща за неговите нужди. Запознаваме го както с предимствата, така и с недостатъците на предлаганите от застрахователните компании продукти. Грижим се всеки клиент да се възползва максимално от възможностите, предоставени му от съответния застрахователен продукт.

Работата ни е да регулираме отношенията между нашите клиенти и застрахователните компании. Мисията ни е да осигуряваме на всеки възможно най-ефективното за него решение в сферата на застраховането.

Визия

Съдействието на застрахователен брокер с опит и информираният избор помагат на потребителите да получат наистина ефективни застрахователни услуги. Това подобрява отношението към застраховането като цяло и води до сключването на повече застраховки. Което означава, че все повече хора взимат мерки да защитят себе си, своите близки и имуществото си от непредвидени ситуации. Ето за това работим ние – за вашето спокойствие и увереност, че сте се подсигурили наистина дори за критичните моменти в живота си.

Защо да се застраховате с polica.bg

 • Прецизно разработени калкулатори и допълнителна информация, която ви помага да изберете подходящия продукт.
 • Лесна заявка, бърза доставка, възможност за моделиране на всяка застраховка според нуждите на клиента – цена, покрити рискове, etc.
 • Достъпна и изчерпателна информация и максимално опростена процедура за плащане.

Предимства

Защо да се застраховате с polica.bg – вариант

 • Прецизно разработени калкулатори и допълнителна информация, която ви помага да изберете подходящия продукт.
 • Възможност за моделиране на всяка застраховка според нуждите на клиента – цена, покрити рискове, etc.
 • Лесна онлайн заявка и бърза доставка.
 • Достъпна и изчерпателна информация и максимално опростена процедура за плащане.
 • Бърза доставка за сметка на Polica.bg.

Защо да ползвате услугите на застрахователен брокер

 • Помага ви да изберете подходящата застраховка. Застрахователният брокер познава продуктите на различните застрахователни компании. Наясно е със ситния шрифт, уловките, недостатъците и предимствата на всяка застраховка.
 • Защитава интересите ви. На ваше разположение е през цялото време, докато сте застраховани – отговаря на въпроси, консултира ви, напомня за наближаващия падеж на застраховката ви.
 • Съдейства ви при настъпване на застрахователно събитие. Знае какво трябва да се направи, минава с вас през целия процес и се грижи да получите дължимото ви обезщетение.
 • Безплатни – услугите на застрахователния брокер са безплатни, не оскъпяват застраховката ви. Освен това не се предлагат от застрахователните компании.

Партньори

Polica.bg е собственост на застрахователен брокер „СМГ Брокерс“ ЕООД, с удостоверение за регистрация по чл. 160, ал. 1 от Кодекса на застраховането № 291-ЗБ/11.04.2011 г. и основна дейност общо застраховане и животозастраховане.